Aanbiedingen

Aanbiedingen Dispensing Brush Foundation - Golden SandAanbiedingen

Hier vindt u de lopende aanbiedingen van Institut Esthederm en Mineralogie De Mineralogie alles-in-1 Dispensing Brush is een handige foundationpomp met een fijne kwast van geitenhaar. Gemakkelijk in gebruik door het handige doseerpompsysteem.  Makkelijk mee te nemen en altijd bij de hand principe‚ past in elke tas.  Mineralogie is een make-up die goed is voor je huid.

Deze prachtige, luxe en hoogwaardige 100% minerale foundation Dispensing Brush Foundation – Golden Sand geeft een stralende, vlekkeloze en onberispelijke teint zonder je het gevoel te geven dat je make-up draagt. Daarnaast biedt het een optimale zonbescherming, dankzij de gemicroniseerde zinkoxide en titaniumdioxide. De Loose Mineral Foundation bevat een SPF 26, een van de hoogste in de make-up markt. Shop de mineralogie producten ook online in de webshop

Dispensing Brush Foundation – Golden Sand Mineralogie. Blijft ook goed zitten bij warmte en mineralogie-logotranspiratie, loopt niet door, werkt verkoelend en houdt de huid droog door de verzorgende bestanddelen.

Aanbiedingen

Dispensing Brush Foundation – Golden Sand

 

BB Cream Medium

Mineralogie maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, laten ademen en verzorgen en zijn daarnaast goed verdraagzaam.
Mineralogie sluit aan op de wensen van de bewuste kritische vrouw. Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren deze middelen het juist. Het cosmeticamerk Mineralogie en de Dispensing Brush Foundation – Golden Sand is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

Mineralogie is afkomstig uit Amerika en staat voor 100% minerale make-up.
Dat glamour, natuurlijk en duurzaamheid samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-up producten

Een glamour uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugvindt in het ecofriendly beleid.