Cocoon

Cocoon 

Cocoon is een luxe seizoens gerichte wellness gezichtsbehandeling.

De herfst en winter staan in het teken van warmte, comfort en ontspanning in mijn salon, en deze behandeling zorgt voor totale ontspanning, waarnaast je kunt genieten van een comfortabel warm masker met kaviaar (ofwel het zwarte goud),  dit masker zit boordevol vitamines die zorgen voor voeding, versteviging, zachtheid, glans, comfort, regeneratie en versterken uw huid. Na deze gezichtsbehandeling zal je huid langdurig stralen en soepel aanvoelen.

Een complete luxe gezichtsbehandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Wanneer je huid niet in goede conditie is kunnen er onzuiverheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan. Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn er nog meer verrassende voordelen als je klant wordt bij mij:

  • Een klantkaart waarmee je spaart voor korting.
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat;
  • Totale ontspanning tijdens een behandeling;
  • En kwalitatieve behandelingen met resultaat.

 

 

 

De Cocoon gezichtsbehandeling bestaat uit:

Cocoon Deventer Elze-Marie

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

Cocoon Deventer Elze-Marie

Oneffenheden verwijderen en harsen wenkbrauwen

Cocoon Deventer Elze-Marie

Genieten van de ontspanningsmassage.

Cocoon Deventer Elze-Marie

Werkstoffen aanbrengen en reflexologie

 

Cocoon

Cocoon masker en drukpuntmassage

 

Cocoon

Ter afsluiting de crème en verlaat u de salon met uw huidadvies en een mooie verzorgde huid.

 

 

 

 

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

Tip: Vul deze behandeling aan met bindweefselmassage gezicht en hals voor slechts € 25,00 in plaats van €38,00.

Afspraak maken voor een Cocoon gezichtsbehandeling?