Bruidsarrangement

Bruidsarrangement

Bruidsarrangement, elze-marie.nl

Bruidsarrangement speciaal voor jou omdat je er op je trouwdag stralend uit wilt zien. Dat kan als jij helemaal blij bent met hoe je eruit ziet, een mooie make-up maakt het plaatje compleet. De make-up wordt aangepast aan je bruidsboeket, de jurk en natuurlijk aan je huid, ogen en haren.  Mineralogie is een make-up die goed is voor je huid.

Een mooie make-up begint met de basis: een goed gehydrateerde huid, zodat jij er stralend uitziet op je trouwdag!

 

 

Loose Foundation - Golden Sand

Bruidsarrangement bestaat uit drie onderdelen:
1. Een volledige gezichtsbehandeling voor de aanstaande bruid van Institut Esthederm “Molecular Care“, een maand voor de bruiloft. Bestaande uit de Molecular Care behandeling en een proef make-up met de make-up van Mineralogie.
2. Twee dagen voor de bruiloft krijg je een Esthederm “Express” behandeling welke bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, peeling, hydro energie bad, serum en een hydraterend masker die in de huid word gemasseerd. Eventuele haartjes of onzuiverheden worden weggehaald indien nodig.
3. Op de dag zelf krijg je een Serum welke er mede voor zorgt dat je make-up perfect blijft zitten en natuurlijk de make-up zodat jij zal stralen op je bruiloft.

 

 

Afspraak maken voor het Bruidsarrangement?

 

 

 

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!