Dermaroller CIT

Dermaroller CIT Collageen Inductie therapie

Dermaroller: De belangrijkste reden van huidveroudering is volumeverlies. Dit komt doordat je huid nauwelijks nog bouwstoffen voor een volle en stralende huid aanmaakt. Het gevolg: Verslapping van de huid en diepe lijnen en rimpels en een onnodig oud en vermoeid uiterlijk. Om dit zonder medische ingreep tegen te gaan, is een volume heropbouw van de huid in het gezicht nodig.

De Dermaroller Collageen Inductie Therapie met de enige echte originele Dermaroller voor het behandelen van rimpels, slappe huid, couperose huid, beschadigde huid, striae, grove huid, pigmentvlekken, littekens.

De Dermaroller maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt de huid aangezet tot het maken van nieuwe collageen en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen ervoor dat actieve werkstoffen tot 200 keer meer in de huid kunnen doordringen, dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dit zorgt voor een gladde, jonge en gezonde huid. In deze behandeling werk ik met Dermarollers voor professioneel gebruik door gecertificeerde specialisten.

Striae verdwijnt als sneeuw voor de zon met Dermaroller Striae is een “scheur” in het bindweefsel, wat zeker na een zwangerschap, vaker voorkomt. Door de groei van het kindje komt er meer spanning te staan op de huid en op het moment dat de spanning te groot wordt, kan het onderliggend bindweefsel scheuren. Striae kan ook ontstaan door gewichtstoename. De locaties waar striae het snelste zichtbaar zal zijn, is dus op de buik, borsten en (boven)benen. In het begin kan dit zich laten zien als rode of roze “kabels” in de huid, maar naderhand, als het echt een litteken wordt, kan het wit worden onder de huid. Goed om te weten dat de Dermaroller hiervoor dé oplossing kan zijn!

Stop het huidverouderingsproces en maak vandaag nog een afspraak voor die jonge en stralende huid. Zorg ervoor dat je het gezicht krijgt waar je trots op bent zodat uw gezicht weer past bij hoe jong u zich voelt.

De behandeling geeft erg mooie resultaten bij:
– Acne, grove poriën.
– Verouderde en zonbeschadigde huid.
– Rimpels gezicht en decolleté.
– Pigmentvlekken.
– Striae, striemen en littekens.

Na de Dermaroller ofwel Microneedling behandeling zal de textuur van de huid veranderen en na zes tot acht weken op zijn top zijn. Ook dan pas kan een eventuele vervolgbehandeling plaatsvinden. Het gemiddeld advies is drie behandelingen voor het optimale resultaat. Bij diepere littekens en afhankelijk van het herstelvermogen van de huid, kan dit mogelijk vijf à zes behandelingen zijn maar altijd met een ruime tussenperiode van zes tot acht weken.

Dermaroller bezit een CE- en FDA-certificatie voor medisch materiaal en het ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.

 

Dermaroller, Elze-Marie.nlDermaroller, elze-marie.nlDermaroller, elze-marie.nlDermaroller, elze-marie.nl dermarollerdermarollerDermaroller, Elze-Marie.nldermaroller

Dermaroller Collageen Inductie therapie

Werking De ISO en CE gecertificeerde medische Dermaroller bevat 72 tot 162 naalden met een diameter van 0,012 tot maximaal 0,02 mm. Deze naaldjes penetreren de dermis ongeveer 200 maal wanneer deze over de huid gerold wordt. De huidcellen reageren op de prikjes in de huid en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Hierdoor kunt u o.a littekens optimaal aanpakken. Het ISO certificaat wil zeggen dat de Dermaroller® gemaakt is van materiaal goedgekeurd voor medische doeleinden. De diameter is zo dun dat er geen schade in de huid aangebracht kan worden en u dus optimaal resultaat behaalt.

Striae kuur Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurvorm worden gedaan. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig met een tussenpose van drie maanden.

 

 

Afspraak maken voor de Dermaroller CIT behandeling?