Express behandeling

Express gezichtsbehandeling

Express gezichtsbehandeling: Dit is een behandeling van 45 minuten, die je huid een flinke oppepper geeft. In korte tijd worden je meest urgente huidproblemen opgelost. De gezichtsbehandeling lost huidproblemen in een mum van tijd op. Een mooie behandeling die perfect is als je weinig tijd hebt. Deze unieke behandeling is een snelle oppepper voor een mooie frisse huid. Ideaal als je weinig tijd hebt maar er toch stralend uit wilt zien!

Tip: Vul deze behandeling aan met bindweefselmassage voor de versteviging van het gezicht en hals voor slechts € 25,00 in plaats van €38,00.

Voor mooie producten klik hier.

 

 

 

 

 

Express gezichtsbehandeling

Oppervlakte reiniging dieptereiniging, peeling

gezichtsbehandeling schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Hydro energy bad serum en masker

gezichtsbehandeling schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Ter afsluiting een verzorging crème aanbrengen

Deze gezichtsbehandeling kun je uitbreiden met de met de bindweefselmassage  gezicht hals en décolleté voor de versteviging van uw huid. Dit is echt topsport voor uw huid en na een kuur merk je een enorme verbetering van uw huid op. Zoals, minder rimpels een betere doorbloeding en een verbeterde huidconditie.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater (Eau Cellulaire) is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook

Bindweefselmassage: Een bindweefselmassage is een heel intensieve massage die zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine vezels. Uw huid wordt steviger en krijgt een jongere uitstraling. Deze bindweefselmassage gezicht helpt op een natuurlijke manier tegen rimpels, verouderde huid.