Lift System

Lift System 

Dit is een anti-rimpel behandeling voor versteviging en een stralende tint. Deze behandeling pakt de oorzaken van huidverslapping en rimpels namelijk aan bij de bron. De verwentijd bij de Lift System behandeling is 90 minuten.

De Lift System behandeling is een anti-verouderings behandeling met direct liftend en verjongend effect. Door het thermische masker met essentiële oliën van munt en lavendel ziet u direct resultaat.

Voor de bijpassende producten klik hier.

Tip: Vul deze behandeling aan met bindweefselmassage voor de versteviging van het gezicht en hals voor slechts € 25,00 in plaats van €38,00

 

 

 

 

 

lift system schoonheidssalon Elze-Mare Deventer

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

lift system schoonheidssalon Elze-Mare Deventer

Harsen wenkbrauwen

lift system schoonheidssalon Elze-Mare Deventer

Aanbrengen werkstoffen waarna u kunt genieten van de ontspanningsmassage.

 

lift system schoonheidssalon Elze-Mare Deventer

Aanbrengen heropvoedende crème optioneel een oogmasker vervolgens het Thermo Sculpt masker

lift system schoonheidssalon Elze-Mare Deventer

Ter afsluiting een passende crème en verlaat u de salon met uw huidadvies en een mooie verzorgde huid.

 

 

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater (Eau Cellulaire) is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

De herstellende producten van Institut Esthederm herstellen structuurveranderingen die door interne of externe factoren zijn veroorzaakt. De producten activeren de aanmaak van collageen en elastine en bevorderen de celvernieuwing. De huid wordt in de diepte hersteld, waardoor rimpels verminderen.

De Anti-aging producten bestrijden de verouderingssymptomen van de huid. De huidcellen worden gestimuleerd en getraind, om zo zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid te behouden.

 

Afspraak maken voor de Lift System behandeling?