Molecular Care

 

elze-marie.nl, Molecular care gezichtsbehandeling

Molecular Care

Molecular Care behandeling: Dit is een huidverbeterende behandeling voor een vochtarme huid, droge huid, acne huid, couperose huid en rimpels. Met producten die hoge concentraties aan werkzame stoffen bevatten die een boost geven aan uw huid. In samenwerking met de producten voor thuis kunt je heel goede resultaten verwachten. De verwentijd bij deze behandeling is 60 minuten.

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, epileren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn er nog meer verrassende voordelen als u klant wordt bij mij:

  • Een klantkaart waarmee u spaart voor korting.
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat.
  • Totale ontspanning tijdens een behandeling.
  • En kwalitatieve behandelingen met resultaat.

Deze behandeling is een complete luxe gezichtsbehandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Wanneer je huid niet in een goede conditie is kunnen er onzuiverheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan. Deze huid is gebaat bij een extra intensieve behandeling. Door de hoge concentratie werkstoffen in de Molecular Care producten zal de huidconditie snel zal verbeteren.

Molecular Care

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

Tip: Vul deze behandeling aan met bindweefselmassage ter versteviging van het gezicht en hals voor slechts € 25,00 in plaats van €38,00.

De Molecular Care behandeling bestaat uit:

Molecular Care schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Oppervlakte reiniging dieptereiniging, peeling

Molecular Care schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Oneffenheden verwijderen en epileren of indien gewenst harsen wenkbrauwen

Molecular Care schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Aanbrengen werkstoffen waarna u kunt genieten van de ontspanningsmassage.

Molecular care

Heropvoedende crème en masker

Molecular care

Ter afsluiting de crème aanbrengen en verlaat u de salon met uw huidadvies en een mooie verzorgde huid.

 

Afspraak maken voor de Molecular Care behandeling?