PRX-T33 No Needle Skin Booster

PRX-T33 No Needle Skin BoosterPRX-T33 No Needle Skin Booster

PRX-T33 No Needle Skin Booster is een peeling met een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

 

 

 • Hydrateerd de huid intensief
 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels
 • Verbeterd de structuur en conditie van de huid

Skin Booster is een behandeling zonder naalden, of huidbeschadiging, het geeft de huid een directe boost en revitaliseert de huid van binnenuit. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen

Anti-aging formule voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houd 6 tot 8 maanden aan.

Nabehandeling & effect versterkend: De Wiqo Thuisproducten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling, deze producten krijgt u na een behandeling in proefjes mee.

De behandeling

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. Deze stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen.

De behandeling kan in elk seizoen worden uitgevoerd.

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met waterstofperoxide op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en waterstofperoxide in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken op verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen terwijl de waterstofperoxide de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat u een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van een week. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQO Dermocosmetics.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder de donkere huid.

Prx-T33Prx-t33Prx-t33lip na

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie

 • Voor hem en haar
 • Huid met volumeverlies
 • Slappe huid
 • Verouderde huid
 • Doffe vale huid
 • Vochtarme huid

 

Voordelen

 • Zonder naalden
 • Geen frosting
 • Korte behandeltijd
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Hydrateert de huid intens hersteld de natuurlijke glans voor een gladde en stevige huid.

Meer informatie en voor en na foto’s over WiQo Dermocosmetics vindt u hier.

DermocosmeticsWiQo Dermocosmetics is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de PRX-T33 behandeling. Deze cosmetics versterken het effect van de behandeling en geven sneller een mooier resultaat.

WiQo Smoothing Face Fluid

Geschikt voor alle huidtypes en te gebruiken in alle seizoenen, ook in de zomermaanden. Glycolzuur exfolieert de huid en zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen. Door het opstapelen van dode huidcellen wordt de huid dof en grauw en neemt de kans op het ontstaan van onzuiverheden en schilfers toe. Gebruik van deze face fluid is een geweldige manier om je huid weer die gladde en frisse uitstraling terug te geven. Ook kan je huid beter vocht vasthouden en worden oppervlakkige pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar.

WiQo Nourishing en Moisturizing Cream

Voor de droge, normale of gecombineerde huid. Herstelt en versterkt de natuurlijke huid barrière en voorkomt verdamping van het vocht in de huid. Een droge huid kan jeuken, irriteren of barsten. De actieve ingrediënten in deze crème voorkomen dat het hyaluronzuur in de huid wordt afgebroken en zorgen ervoor dat de huid optimaal wordt gehydrateerd.

Wilt u deze producten bestellen neem dan contact op met Elze-Marie