T-AWAY

T-away

T-AWAY

T-away is er voor het verwijderen van bloedblaasjes, rode adertjes, spinnetjes, pigmentvlekken en steelwratjes.

Een mooie huid is glad en gezond, daarom is het normaal dat u zich stoort aan rode adertjes, steelwratjes of bloedblaasjes  op het gezicht, hals of op uw lichaam. Gelukkig heb ik daar nu een mooie oplossing voor met de T-AWAY waarmee u in enkele minuten af bent van: Bloedblaasjes, Couperose (rode adertjes), Spinnetjes, Pigmentvlekjes of Steelwratjes.

 

De T-AWAY biedt u een nagenoeg pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat, dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF . Deze technologie die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-AWAY nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt.

Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van cosmetische huidoneffenheden. Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht. De resultaten die hiermee behaald worden, mogen gerust revolutionair genoemd worden!

De T-AWAY

gebruik ik voor een succesvolle verwijdering van o.a:
– Couperose (kleine rode adertjes)
– Steelwratjes
– Pigmentvlekken, Ouderdomsvlekken
– Bloedblaasjes
– Spinnetjes

Voor de behandeling neem ik een korte intake met u door waarna een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om uw huidproblemen te verwijderen.

U kunt gratis één bloedblaasje of gesprongen adertje met de T-AWAY laten verwijderen. Bent u tevreden over het resultaat, dan kunnen we gaan behandelen. U betaalt voor een behandeling 25 euro per 5 minuten.

 

T-away Elze-Mare instituut voor huidverbetering DeventerT-away behandeling couperose bloedblaasjes steelwratjes T-away couperose, steelwratjes bloedblaasjes, pigmentvlekken Elze-Mare instituut voor huidverbetering DeventerT-away Elze-marie instituut voor huidverbetering DeventerT-away Elze-marie instituut voor huidverbeteringT-away

 

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u de eerste dagen de plek droog houd  zodat er een korstje komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er vanzelf af. De eerste drie dagen niet naar de sauna of een zwembad gaat, en dat u de huid goed beschermt tegen de zon. Ga de eerste 72 uur niet sporten, vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste 72 uur. Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

Voor producten zonder parfum klik hier.

 

 

Afspraak maken voor de T-away behandeling?