Time Cellular Care

 

elze-marie.nl, Time Cellular Care gezichtsbehandeling

Time Cellular Care 

Time Cellular Care: Dit is een luxe gezichtsbehandeling voor de vochtarme, droge huid, onzuivere, rijpe of gevoelige huid. Deze behandeling duurt 60 minuten en werkt uitstekend tegen puistjes, droge huid, gevoelige huid en rimpels. Na deze gezichtsbehandeling zal je huid langdurig stralen en soepel aanvoelen.

De Time Cellular Care behandeling is er op gericht de vochtbalans van de huid te herstellen, wanneer deze uit balans is kunnen er onzuiverheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan.

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, epileren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn er nog meer verrassende voordelen als u klant wordt bij mij:

  • Een kaart waarmee u spaart voor korting.
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat.
  • Totale ontspanning tijdens een behandeling.
  • En kwalitatieve behandelingen met resultaat.

 

Time Cellular Care

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product, Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

Tip: Vul deze behandeling aan met bindweefselmassage voor de versteviging van het gezicht en hals voor slechts € 25,00 in plaats van €38,00

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit:

Time Cellular Care schoonheidssalon Elze-Mare Deventer

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

 

Time Cellular Care schoonheidssalon Elze-Mare Deventer

Oneffenheden verwijderen en epileren of indien gewenst harsen wenkbrauwen

Time Cellular Care schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Aanbrengen werkstoffen waarna u kunt genieten van de ontspanningsmassage.

Time Cellular Care

Heropvoedende  crème en vervolgens het masker

Time cellular care

Ter afsluiting de crème aanbrengen en verlaat u de salon met uw huidadvies en een mooie verzorgde huid.

Afspraak maken voor de Time cellular Care gezichtsbehandeling?