Behandelingen mannen

Mannen

Mannen behandelingen: Is scheren een aanslag op je huid, ziet de huid er rood uit, voelt uw huid niet prettig aan, ziet u de eerste rimpels verschijnen of wilt u gewoon even lekker ontspannen? Schoonheidssalon Elze-Marie is er ook voor mannen. Kom eens langs voor een introductieafspraak en ontdek de mogelijkheden.

Alle behandelingen zijn ook geschikt voor mannen, een paar voorbeelden ziet u hieronder:

1.Behandelingen
Heeft u weinig tijd en wilt u een oppepper voor de huid dan is deze behandeling voor u. Deze behandeling duurt 30 minuten en  bestaat uit:

Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, peeling, huidanalyse, serum en 5 minuten masker welke in de huid word gemasseerd, hydro-energiebad en een verzorgende crème.

Time cellular care en Molecular care

Is de huid gevoelig of voelt deze trekkerig aan? Dan is een van deze behandelingen van 75 minuten ideaal. De behandeling bestaat uit:

Intake, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, peeling, huidanalyse, onzuiverheden weghalen, evt. epileren en wenkbrauwen verzorgen,  hydro energie bad, serum, massage, masker en een afsluitende verzorging.

3.Rode adertjes verwijderen

Voor meer informatie over deze behandeling klik hier. 

 

Behandelingen voor mannen

Na

Behandelingen voor mannen

Voor

 

 

Behandelingen mannen

4. Shiatsu massage

Wilt u even heerlijk ontspannen? Shiatsu komt uit Japan en betekent letterlijk vingerdruk en is ook bekend als acupressuur of drukpunt massage. Veel van ons innerlijke naar buiten wordt zichtbaar op de huid, deze is de spiegel van alle lichaamsfuncties. Shiatsu is erg ontspannend, stimuleert de algehele vitaliteit het normaliseert huidfuncties het versterkt de huidconditie en verkwikt.

 

De behandeling bestaat uit:

Reiniging van gezicht en decolleté, ontspannende warme kompressen op de rug, meridiaanstrekkingen en een drukpuntmassage met een natuurlijke warme olie, waaraan een essentiële olie is toegevoegd van Chi.

 

Behandelingen voor mannen

 

5.  Ontharen.
Heeft u last van overbeharing op de rug, schouders, benen, neus of armen, dan is een harsbehandeling geschikt voor langdurig resultaat.

 

 

Behandelingen mannen

 

6. Rimpels verminderen, huidversteviging door bindweefselmassage of dermaroller

Behandelingen voor mannen


Een bindweefselmassage is een heel intensieve massage die de kwaliteit van de huid hersteld. De doorbloeding wordt geactiveerd hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en je krijgt een betere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof, de aanmaak van de fibroblasten welke zorgen voor de opbouw van de collageen en elastine vezels worden gestimuleerd. Het geeft dus verjonging van de huidstructuur,  de huid wordt steviger en krijgt meer veerkracht. En u komt letterlijk beter in uw vel te zitten. Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsellaag van het lichaam, de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt.

De massage bestaat uit lichte aanrakingen tot het rollen van de huid. Door deze massagegreep wordt de huid en het bindweefsel gestimuleerd. Daardoor neemt de doorbloeding van de huid toe en wordt er meer zuurstof opgenomen en afvalstoffen komen vrij.  Ook de zenuwuiteinden die in de huid en in het bindweefsel liggen, krijgen door de massage een prikkel. Het effect van deze prikkel beperkt zich niet tot de huid maar werkt door op andere delen van het lichaam.

De behandeling begint met een rugonderzoek  dat zittend op de massagebank wordt uitgevoerd. Hierbij wordt het bindweefsel van de rug in plooien opgetild of geduwd. Vervolgens wordt (liggend op de tafel) met massagegrepen in of van het bindweefsel de doorbloeding geactiveerd en de kwaliteit van het weefsel verbeterd. Afvalstoffen of verklevingen worden zo losgemaakt. De grepen worden op de rug uitgevoerd maar kunnen ook op de armen, benen, romp en in het gezicht als anti-aging behandeling plaatsvinden.

Deze massage word meestal in kuurverband gedaan en is heel geschikt voor:

  • Rimpels en plooien
  • Droge huid
  • Alle doorbloedingsproblemen: Couperose. Rosacea
  • Acne zonder actieve ontstekingen
  • Als ondersteuning bij het afslanken

Afspraak maken voor een van de behandelingen?