Single Blog Title

This is a single blog caption
01
mei

Gratis Body Oil t.w.v. €39,- bij Esthederm aankoop vanaf €250,-

Gratis Body Oil t.w.v. €39,- bij Esthederm aankoop vanaf €250,-Gratis Body Oil t.w.v. €39,- bij Esthederm aankoop vanaf €250,-

Gratis Body Oil t.w.v. €39,- bij Esthederm aankoop vanaf €250,- Deze olie “Huile Cellulaire Corps” Is een intens voedende en verzachtende olie met de frisse geur van oosterse bloemen.

De formule van HUILE CELLULAIRE bestaat uit ‘biomimetische’ lipiden, wat betekent dat ze herkend en opgenomen worden door de huid. Ze combineert voedende en structuur gevende eigenschappen met het omhullende en satijnzachte comfort van een droge olie die onmiddellijk door de huid wordt opgenomen. Een moment van puur genot door de heerlijke, fluweelzachte en huidvriendelijke textuur.

Voor een langdurig en comfortabel gevoel. Deze droge olie bestaande uit edele plantaardige oliën en vetten die overeenkomen met de huid

  • De huid is zichtbaar mooier
  • Een zijdeachtig gevoel

Olie van cypergras & rijstzemelen: Rijk aan essentiële vetzuren (omega-9 oliezuur en omega-6 linolzuur) voor een langdurige hydratatie en verjongende oxidatieremmende werking.

Gebruik

Dagelijks op een schone en droge huid, met bijzondere aandacht voor droge plekken. Kan ook als massage-olie worden gebruikt.

Pluspunten Institut Esthederm Huile Cellulaire Corps Relipidant Sublimateur

Een fluweelzachte huid met een langdurig comfortabel gevoel Droge-olie textuur: voelt fluweelzacht aan Frisse geur van Oosterse bloemen Resultaten Voeding & Comfort: 86% Gemakkelijk aan te brengen: 91% Tot rust gekomen en herboren huid: 82% Gebruikerstest gedurende 14 dagen bij 22 vrouwen tussen 30 en 58 jaar met een droge tot heel droge huid

Nu gratis bij Esthederm aankopen vanaf €250,-

Wilt u meer weten over deze actie neem dan contact op

Institut Esthederm Producten

De Esthederm producten stimuleren de huideigen mechanismen zodat de huid zelf de ideale balans en jeugdigheid kan bewaren met een langdurig resultaat, een hoge tolerantie en een absolute tevredenheid! De Institut Esthederm producten zijn gebaseerd op een filosofie gekenmerkt door drie aan de huid gerelateerde kenmerken:

  • De huid is een ecosysteem
  • De huid leeft in relatie met haar omgeving
  • De huid is de weerspiegeling van de totale persoon en evolueert in de tijd

Alle producten van Institut Esthederm zijn op deze basis ontwikkeld. Deze producten respecteren de huidecologie, brengen haar niet uit evenwicht, beschermen de huid tegen externe agressies en zijn aangepast op de behoefte van de huid.