Bindweefselbultjes verwijderen

Bindweefselbultjes verwijderen

Een bindweefselbultje is niets anders dan een ophoping van vetweefsel. Bindweefselbultjes kunnen erg verschillen van grootte. De bultjes zijn onschuldig maar kunnen wel storend zijn. Een bindweefselbultje wordt behandeld met de T-Away. De T-Away is het apparaat dat u binnen enkele minuten verlost van het bindweefselbultje.

De behandeling is uiterst veilig, snel en nagenoeg pijnloos met een verbluffend en direct resultaat! Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency).

Deze technologie die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-Away nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van cosmetische huidoneffenheden. Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht.

De resultaten die hiermee behaald worden, mogen gerust revolutionair genoemd worden! Door middel van hoogfrequente wisselstroom ontstaat er in het lichaam warmte. De warmte concentreert zich op de plek waar ik met een staafje de huid aanraakt. De bindweefselbult verschrompelt hierdoor en verdwijnt. We kunnen u met het T-Away apparaat heel plaatselijk behandelen. Op deze manier wordt uw gezonde huid niet beschadigd en er zijn er geen bijwerkingen.

Een film over de werking van de T-away klik hier.

 

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u de eerste dagen de plek droog houd  zodat er een korstje komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er vanzelf af. De eerste drie dagen niet naar de sauna of een zwembad gaat, en dat u de huid goed beschermt tegen de zon. Ga de eerste 72 uur niet sporten vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste drie dagen.

Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

 

 

Afspraak maken bindweefselbultjes verwijderen?