Bloedblaasjes verwijderen

Bloedblaasjes verwijderen

Voor

Bloedblaasjes verwijderen

Bloedblaasjes verwijder ik in een mum van tijd met de T-away. De blaasjes op het gezicht, hals en decolleté en buik ontsieren uw huid. Daar is nu een mooie oplossing voor waarmee u in enkele seconden af bent van uw huidprobleem. Het verwijderen van uw eerste bloedblaasje is gratis. De oorzaak van het ontstaan van bloedblaasjes onbekend. Ze komen wel vaker voor bij mensen boven de dertig en ontstaan meestal spontaan.

 

 

Bloedblaasjes verwijderen

Na

Deze behandeling is (nagenoeg) pijnloos met een verbluffend en direct resultaat! Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra ShortHigh Frequency). Deze technologie die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-AWAY nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt.

Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van cosmetische huidoneffenheden. Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht. De resultaten die hiermee behaald worden, mogen gerust revolutionair genoemd worden.

De T-Away behandeling is er ook voor een succesvolle verwijdering van:

– Couperose, kleine adertjes
Steelwratjes (fibromen)
– Pigmentvlekken, Ouderdomsvlekken
– Bloedblaasjes
– Spinnetjes (Spider Naevi)

Bloedblaasjes verwijderen? Hier ziet u hoe deze behandeling gaat!

 

 

Voor het mooiste resultaat is het belangrijk dat u de eerste dagen de plek droog houd  zodat er een korstje komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er namelijk vanzelf af. Het is belangrijk dat u de eerste drie dagen niet naar de sauna of een zwembad gaat, en dat u de huid goed beschermt tegen de zon met een sunblock. Ga de eerste 72 uur niet sporten vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste drie dagen. Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

Voor de behandeling neem ik een korte intake met u door waarna een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om uw huidproblemen te verwijderen.

Actie: eerste behandeling gratis

U kunt gratis één klein bloedblaasje of gesprongen adertje met de T-AWAY laten verwijderen. Bent u tevreden over het resultaat, dan kunnen we gaan behandelen. U betaalt voor een behandeling €27,50 per 5 minuten.

Bij deze behandeling is er ook ruimte in mijn agenda om langer te werken. De prijs voor 10 minuten is €55,- en voor 15 minuten €82,50.

Contra indicaties:
Pacemaker
Trombose
Kanker
HIV
Hemophilia / Bloederziekte
Zwangerschap
Epilepsie