Couperose verwijderen

couperose verwijderen

Voor

couperose na

Na

Couperose verwijderen

Couperose verwijderen gaat met de T-Away in een mum van tijd. Rode adertjes of spinnetjes en bloedblaasjes in het gezicht, hals en decolleté ontsieren uw huid. Daar is nu een mooie oplossing voor met de T-Away waarmee u in enkele seconden af bent van uw huidprobleem. Het zijn kleine uitgezette bloedvaatjes. Het kan ontstaan door stress maar ook onder invloed van bijvoorbeeld warme dranken, voedsel, bepaalde kruiden en alcohol.

Een T-away behandeling is nagenoeg pijnloos met een verbluffend en direct resultaat! Mogelijk gemaakt door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie. Deze technologie die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-AWAY nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van cosmetische huidoneffenheden. Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht. De resultaten die hiermee behaald worden, mogen gerust revolutionair genoemd worden.

T-away is er voor een succesvolle verwijdering van o.a.

– Kleine rode adertjes

– Steelwratjes

– Pigmentvlekken

– Ouderdomsvlekken

– Bloedblaasjes

– Spinnetjes

Couperose 

Om het mooiste resultaat te krijgen is het belangrijk dat u de eerste dagen de plek droog houd  zodat er een korstje komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er namelijk vanzelf af. Het is belangrijk dat u de eerste drie dagen niet naar de sauna of een zwembad gaat, en dat u de huid goed beschermt tegen de zon met een sunblock. Ga de eerste 72 uur niet sporten vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste drie dagen. Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

We beginnen met een korte intake met u door waarna een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om uw huidproblemen te verwijderen.

Actie: eerste behandeling gratis

U kunt gratis één steelwratje, bloedblaasje of gesprongen adertje met de T-AWAY laten verwijderen. Bent u tevreden over het resultaat, dan kunnen we gaan behandelen. U betaalt voor een behandeling 25 euro per 5 minuten.

Producten voor de gevoelige huid zijn verkrijgbaar in de webshop.

 

 

 

Afspraak maken om couperose te verwijderen?