Droge huid

Droge huid

Droge huid hoe komt dat?

Wanneer de huid wordt gewassen met zeep of een reinigingsmilk waar agressieve stoffen inzitten wordt de huid wel  schoon, maar de huidvetten worden ook weggespoeld. Hierdoor kan het vocht in de huid makkelijker verdampen. Het belangrijkste onderdeel van de huid is de natuurlijke beschermlaag. Deze laag wordt voortdurend vernieuwd en hersteld vanuit de opperhuid. Naarmate de cellen dichter bij de oppervlakte van de huid komen veranderen zij steeds meer in hoorncellen. Deze cellen zijn omgeven door huidvetten. Deze huidvetten zijn als het ware het cement tussen de hoorncellen. Het klimaat de verwarming en airconditioning onttrekken vocht van uw huid. Een droge huid voelt na de reiniging  trekkerig en oncomfortabel aan.

Wanneer is de huid te droog?

Bij een normale huid is de verdamping van vocht door de huid heel precies geregeld. Wanneer de hoeveelheid huidvetten in de huid verminderd is wordt de huid makkelijker doorlaatbaar voor water en is de goede balans van de vochthuishouding in de huid verdwenen en droogt de huid uit.

Tijdens een gezichtsbehandeling voor de vochtarme, droge huid, of gevoelige huid, kunnen we de balans van de huid weer gaan herstellen zodat uw huid weer comfortabel aanvoelt. Deze behandeling duurt ongeveer 75 minuten en werkt uitstekend droge huid, gevoelige huid en rimpels. Na deze gezichtsbehandeling zal uw huid langdurig stralen en soepel aanvoelen. Voor meer informatie over bijpassende producten klik hier.

Nieuw nog een huidverbeterende behandeling Met de PRX-T33 No Needle Skin Booster

Behandeling van binnenuit met Laviesage Epidermoil.

 

 

Heeft u een droge huid? ( Tip ) Maak dan een afspraak voor een behandeling.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

droge huid

Epileren of eventueel harsen wenkbrauwen

gezicht hals decollete massage

Aanbrengen werkstoffen waarna u kunt genieten van de ontspanningsmassage.

droge huid

Heropvoedende crème en masker

Anti bacteriële werkstoffen aanbrengen

Ter afsluiting de crème aanbrengen en verlaat u de salon met uw huidadvies en een mooie verzorgde huid.