Grove poriën verfijnen

Grove poriënGrove poriën verfijnen

Grove poriën verfijnen. Talg en make-up resten rekken de poriën als het ware op, waardoor ze zichtbaar blijven. Op jonge leeftijd komen grove poriën vaak voor, het heeft dan echt met je huidtype te maken, meestal bij een vette huid. Door een verhoogde talgproductie staan de poriën meer open. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Hierdoor vermindert ook de stevigheid van de poriewandjes. Er zijn een aantal behandelingen waarmee je grove poriën kunt verfijnen zoals de Oxy peeling, PRX-T33 de Dermaroller.

Oxy peeling: Deze behandeling zorgt als het ware voor een nieuwe huid door middel van een sterke peeling. Voor meer informatie over deze behandeling klik hier.

Voor producten om poriën te verfijnen klik hier. en hier

 

PRX-T33 No Needle Skin Booster

PRX-T33 No Needle Skin Booster is een peeling met een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

  • Hydrateert de huid intensief
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels
  • Verbeterd de structuur en conditie van de huid

Voor wie

  • Voor hem en haar geschikt voor alle huidtypes
  • Huid met volumeverlies
  • Slappe huid
  • Verouderde huid
  • Doffe vale huid
  • Vochtarme huid

Skin Booster is een behandeling zonder naalden, of huidbeschadiging, het geeft de huid een directe boost en revitaliseert de huid van binnenuit. Na 1 behandeling voelt de huid al gladder en steviger aan en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen

Anti-aging formule voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 3 tot 5 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houd 6 tot 8 maanden aan.

Nabehandeling & effect versterkend:

De WiQo thuisproducten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling, deze producten krijgt u na elke behandeling in proefjes mee.

Dermaroller: De Dermaroller maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid ideaal om ook grove porien verfijnen, hierdoor wordt de huid aangezet tot het maken van nieuwe collageen en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen ervoor dat actieve werkstoffen (peptiden) tot 200 keer dieper in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Dit zorgt voor een gladde, jonge en gezonde huid.

Dermaroller  bezit een CE- en FDA-certificatie voor medisch materiaal en het ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.

Voor meer informatie via de officiële site klik hier.

Afspraak maken om grove poriën te behandelen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. De huid kan hierdoor zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.