Littekens behandelen

Littekens behandelen met Collageen Inductie Therapie

Littekens behandelen door middel van de Dermastamp Therapie microneedling behandeling. Dit is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels. Dermastamp Therapie geeft een duidelijke verbetering bij alle soorten littekens waaronder acne, atrofie en operatieve littekens zoals na een borst of buikwandcorrectie etc.

De behandeling
Met de Dermastamp behandel ik vanuit de gezonde huid naar het litteken toe hierdoor ontstaan duizenden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid waardoor de doorbloeding bevorderd wordt. Al na enkele dagen zullen de nieuwe fibroblasten en haarvaatjes door het littekenweefsel heen gaan. Beide processen leiden tot de vorming van nieuw weefsel om het litteken op te vullen. De nieuwe haarvaten resulteren ook in een verbeterde bloedtoevoer en een verbeterde nieuwe pigmentatie. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig. Bij diepe littekens kan dat vijf behandelingen zijn. De collageen inductie therapie door microneedling zal over het algemeen leiden tot een verbetering van de huid van 30 tot 70 %.

Apotheek en gezondheid tv heeft een filmpje gemaakt over de Dermastamp behandeling, voor het filmpje klik hier.


Voordelen Littekens behandelen met de Dermastamp:


– Snelle behandeltijd met blijvende resultaten
– Lage kosten
– Geen rust- en hersteltijd

Dermaroller geeft ook erg mooie resultaten bij:
– Acne, grove poriën
– Verouderde en zonbeschadigde huid
– Rimpels gezicht en decolleté
– Pigmentvlekken
– Striae en striemen.

De Dermaroller bezit een CE- en FDA-certificatie voor medisch materiaal en het ISO 9001/2000 certificaat voor kwaliteit.
Bent u op zoek naar een behandeling die uw huid  aanzienlijk kan verbeteren? Dan is de Dermaroller dé ideale oplossing voor u! Maak meteen een afspraak en zie wat het voor u kan doen.

Voor meer informatie over de Dermaroller klik hier.

 

 

 

Afspraak maken om littekens te behandelen?