Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen met de T-Away of Dermaroller

Pigmentvlekken verwijderen met de T-Away of PRX-T33 of Dermaroller

Heeft u zich altijd al geërgerd aan pigmentvlekken en ouderdomsvlekken? Dan is een behandeling met de T-Away de oplossing voor u. In minuten worden pigmentvlekken verwijderd. De T-Away biedt u een (nagenoeg) pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al na een keer verlost worden van huidproblemen waar u al zo lang mee rond loopt. Na de behandeling krijgt u een korstje wat er na 5 tot 14 dagen vanzelf afvalt, hieronder wordt de nieuwe huid zichtbaar.

 

De T-Away is de nieuwste methode voor directe en succesvolle verwijdering van o.a. pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie. Deze technologie die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-Away nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt. Door het onmiddellijke effect kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van uw pigmentvlekken. Geen enkele andere behandeling voor biedt een dergelijk vooruitzicht. De resultaten die behaald worden, mogen gerust revolutionair genoemd worden!

Camoufleren van pigmentvlekken klik hier.

Informatie over de producten  klik hier

Nieuw is de behandeling met de  PRX-T33

 

 

Pigmentvlekken verwijderen

Voor het mooiste resultaat na is het belangrijk dat u de eerste dagen de plek droog houd  zodat er een korstje komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er vanzelf af. Dat u de eerste drie dagen niet naar de sauna of naar een zwembad gaat, en dat u de huid goed beschermt tegen de zon met een sunblock.  Ga de eerste 72 uur niet sporten vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste 72 uur. Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

Pigmentvlekken kunnen ook behandeld worden met de Dermaroller. Voor meer informatie over deze behandeling klik hier.