Rimpels

Rimpels behandelen en verstevigen van uw huid 

Rimpels behandelen De belangrijkste reden van huidveroudering is volumeverlies. Dit komt doordat uw huid nauwelijks nog bouwstoffen voor een volle en stralende huid aanmaakt. Het gevolg: Verslapping van de huid en diepe lijnen en rimpels en een onnodig oud en vermoeid uiterlijk.
Om dit tegen te gaan, is een volume en heropbouw van de huid nodig.

PrxNieuw PRX-T33 No Needle Skin Booster

PRX-T33 No Needle Skin Booster is een peeling met een unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger en stralender uit.

  • Hydrateert de huid intensief
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels
  • Verbeterd de structuur en conditie van de huid

Skin Booster is een behandeling zonder naalden, of huidbeschadiging, het geeft de huid een directe boost en revitaliseert de huid van binnenuit. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen

Anti-aging formule voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 3 tot 5 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect houd 6 tot 8 maanden aan.

Nabehandeling & effect versterkend: De WiQo Thuisproducten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling, deze producten krijgt u na een behandeling in proefjes mee.

Voor meer informatie over deze behandeling klik hier

1. Rimpels behandelen met Bindweefselmassage

Bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van collageen en elastine vezels waardoor de huidconditie sterk verbeterd. Door middel van diepe intensieve massagegrepen in het bindweefsel, worden de doorbloeding en de stofwisseling van de huid geactiveerd. De eerste behandelingen kunnen door de verklevingen van het weefsel wat gevoelig zijn. Naarmate de kuur vordert wordt de huid steeds losser en soepeler, de verklevingen verminderen en de massage wordt dan als heerlijk ervaren.

Uw huid wordt

Bindweefselmassage gezicht

Bindweefselmassage gezicht

steviger en krijgt meer veerkracht door bindweefselmassage. Zo worden rimpels van binnenuit opgevuld  het kaakcontour verstevigd op een natuurlijke manier, een vale huid krijgt meer kleur door de goede doorbloeding. Het brengt de huid weer in een goede conditie, aangebrachte werkstoffen trekken door de verbeterde doorbloeding beter in. Bijkomend voordeel; u komt letterlijk beter in uw vel te zitten door deze volledige behandeling. Een complete verstevigende behandeling bestaat uit: Bindweefselmassage rug, reiniging van gezicht hals en decolleté, bindweefselmassage gezicht, hals en het decolleté. Hydro energie bad, serum en crème.

Rimpels behandelen met Collageen Inductie Therapie

De Dermaroller maakt microscopisch kleine kanaaltjes in de huid, hierdoor wordt de huid aangezet tot het maken van nieuwe collageen en elastine vezels. De kanaaltjes zorgen ervoor dat actieve werkstoffen tot 200 keer dieper in de huid kunnen doordringen dan wanneer deze normaal wordt aangebracht. Zo worden rimpels van binnenuit opgevuld  het kaakcontour verstevigd op een natuurlijke manier, een vale huid krijgt meer kleur door de goede doorbloeding. Dit zorgt voor een gladde, jonge en gezonde huid.

 

 

 

Dermaroller

Voor meer informatie over de Dermaroller klik hier. 

Stop het huidverouderingsproces en maak vandaag nog een afspraak voor die jonge en stralende huid. Zorg ervoor dat u het gezicht krijgt waar u trots op bent zodat uw gezicht weer past bij hoe jong u zich voelt.

 

Voor en Na

Rimpels Elze-Marie instituut voor huidverbetering Deventer Rimpels Elze-Marie instituut voor huidverbetering Deventer   Rimpels Deventer schoonheidssalon Elze-Marie