Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes verwijderen, elze-marie.nl,

Steelwratjes voor

Steelwratjes verwijderen

Steelwratjes na

Steelwratjes verwijderen

Een mooie huid is glad en gezond, daarom is het normaal dat u zich stoort aan huidproblemen als steelwratjes op het gezicht, hals of op uw lichaam. Gelukkig heb voor verschillende huidproblemen een mooie oplossing met de T-AWAY waarmee u in enkele minuten af bent van uw huidprobleem steelwratjes. Een nagenoeg pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat!

 

De T-Away biedt u een (nagenoeg) pijnloze behandeling met een verbluffend en direct resultaat! Dit is mogelijk door het gebruik van een wereldwijd unieke technologie.  Deze technologie die al jarenlang in de medische wereld wordt gebruikt is met de T-Away nu voor het eerst voor cosmetische doeleinden geschikt.

Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt u al met één enkel bezoek verlost worden van cosmetische huidoneffenheden. Geen enkele andere behandeling biedt een dergelijk vooruitzicht. De resultaten die hiermee behaald worden, mogen gerust revolutionair genoemd worden!

Deze behandeling is ook geschikt voor een succesvolle verwijdering van o.a:

Couperose (kleine adertjes)
– Pigmentvlekken, Ouderdomsvlekken
– Bloedblaasjes
– Spinnetjes ( Spider Naevi)

Steelwratjes verwijderen

Het mooiste resultaat krijgen we als u de eerste dagen de plek droog houd  zodat er een korstje komt, daarna niet aan het korstje krabben, deze valt er namelijk vanzelf af. Het is belangrijk dat u de eerste drie dagen niet naar de sauna of een zwembad gaat, en dat u de huid goed beschermt tegen de zon met een sunblock. Ga de eerste 72 uur niet sporten vermijdt zwaar tillen of andere inspannende activiteiten. Geen crèmes met parfum of andere irriterende ingrediënten gebruiken de eerste drie dagen. Deze behandeling wordt meestal in het voor en najaar gedaan.

We starten met een korte intake met u waarna een goede indicatie van het aantal behandelingen dat nodig is om uw huidproblemen te verwijderen.

Actie: eerste behandeling gratis

U kunt gratis één klein steelwratje, bloedblaasje of gesprongen adertje als u er meerdere heeft met de T-AWAY laten verwijderen. Bent u tevreden over het resultaat, dan kunnen we gaan behandelen. U betaalt voor een behandeling €27,50 euro per 5 minuten.