Striae behandelen

 

elze-marie.nl, Striae behandelen

Striae behandelen

Striae verdwijnt als sneeuw voor de zon met Dermaroller

Het is een scheur in het bindweefsel, wat vaak na een zwangerschap, voorkomt. Door de groei van de baby komt er meer spanning te staan op de huid en op het moment dat de spanning te groot wordt, kan het onderliggend bindweefsel scheuren.

Het kan ook ontstaan door gewichtstoename. De plaatsen waar dat het snelst zichtbaar zal zijn, is dus op de buik, borsten en (boven)benen. In het begin kan dit zich laten zien als rode of roze “kabels” in de huid, maar naderhand, als het echt een litteken wordt, kan het wit worden onder de huid. In de zon kleurt het gescheurde bindweefsel ook nauwelijks, waardoor het extra op kan vallen. Voor veel vrouwen is striae een doorn in het oog.

Goed om te weten dat
Dermaroller hiervoor dé oplossing kan zijn!

Werking
De ISO en CE gecertificeerde medische Dermaroller bevat 72 tot 162 naalden met een diameter van 0,012 tot maximaal 0,02 mm. Deze naaldjes penetreren de dermis ongeveer 200 maal wanneer deze over de huid gerold wordt. De huidcellen reageren op de prikjes in de huid en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen en elastine.
Hierdoor kunt u o.a littekens optimaal aanpakken. Het ISO certificaat wil zeggen dat de Dermaroller® gemaakt is van materiaal goedgekeurd voor medische doeleinden. Dit is zeer essentieel op het moment dat u de huid penetreert natuurlijk. Daarnaast is de diameter zo dun dat er geen schade in de huid aangebracht kan worden en u dus optimaal resultaat behaalt.

Apotheek en gezondheid tv heeft een filmpje gemaakt over deze behandeling, voor het filmpje klik hier.

Striae behandelen

Striae kuur
Deze behandeling kan voor het beste resultaat in kuurvorm worden gedaan. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig met een tussenpose van drie maanden. Spectaculaire resultaten!

 

 

 

Afspraak maken voor een striae behandeling?