Bellabaci Cupping massage

elze/marie.nl, Bellabaci cupping massageBellabaci Cupping massage

Bellabaci Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese Cupping Therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm, Dit zorgt voor een ontspannen diepe en comfortabele massage die een geweldige ontspannende en helende werking heeft.Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de cups zorgen ervoor dat het lichaam ontgift. Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam.

De bloedcirculatie verhoogd

Gif en afvalstoffen worden beter afgevoerd

Dode huidcellen verwijderd

Het verbeterd de opname van werkstoffen

Het verbeterd de elasticiteit van de huid

Het activeert de aanmaak van fibroblasten waardoor collageen en
elastine worden aangemaakt.

Bellabaci Cupping massage

Bellabaci Body CupsDe behandeling voor de rug bestaat uit:  

Een heerlijk warm compres en vervolgens de massage met een natuurlijke olie van Chi waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd. De verwentijd van de cupping rugmassage is 15 minuten.

De behandeling voor het gezicht bestaat uit:

Reiniging gezicht hals en decollete,  warm compres en vervolgens de massage met een natuurlijke olie van Chi waaraan essentiële oliën zijn toegevoegd.

De verwentijd van de cupping massage is 15 minuten.

Met de Bellabaci Body Cups kus je je cellulitis vaarwel

De Bellabaci body cups is een set van 2 cups, 1 harde en 1 zachte cup,voor een heerlijke lichaamsmassage, een prima hulpmiddel bij de bestrijding van cellulite. Elke dag de probleem plaatsen masseren, en na enkele dagen resultaat.

De cups voor het gezicht “facial cups bambino” en lichaam “body cups” zijn verpakt in een handig hersluitbaar doosje met instructies en een kleine Nederlandse handleiding. en zijn verkrijgbaar voor € 37,95. Een natuurlijke voedende olie van Chi kost €8,50 en is geschikt voor elk huidtype.

Voor het bestellen van de Cups klik hier.

Zo gebruikt u de Bellabaci cups:

Breng olie aan op het te masseren gebied. Gebruik de zachte cup en knijp er licht in om een vacuüm te  creëren voordat je deze neerzet. Voorzichtig maakt u zigzag- of cirkel vormige bewegingen, 8-10 minuten  lang. Eindig de massage altijd naar boven toe.

Doe dit elke dag voor het beste resultaat.