Mineralogie product informatie

Mineralogie product informatie, elze-marie.nlMineralogie product informatie

Mineralogie product informatie. In de make-up wordt gebruik gemaakt van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, laten ademen en verzorgen en zijn daarnaast goed verdraagzaam en goed is voor je huid.
Sluit aan op de wensen van de bewuste kritische vrouw. Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen, zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren deze middelen het juist. Het cosmeticamerk is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de make-up goed kan verdragen.

Duurzaam en eco vriendelijk


100% mineraal.
Glamour, natuurlijk en duurzaamheid goed samengaan bewijst het merk door de hoge kwaliteit van de make-up producten.
Natuurlijke omverpakkingen zijn bedrukt met soja-inkt en van gerecycled papier afkomstig van duurzame boomboerderijen en de meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar.
Plantextracten en natuurlijke oliën voeden de huid.

 

Natural Black Lip Gloss - Strawberry Fields, mineralogie, elze-marie.nlStralend en egaal

Alle losse ingrediënten die in verschillende verhoudingen in onze cosmetica zijn verwerkt zorgen ervoor dat de make-up de hoogste kwaliteit biedt en de meest veelzijdige en glamour minerale make-up op de markt is.

 

 

Black Lipstick Tube - Catwalk, elze-marie.nl, mineralogie

 

Retinyl Palmitate (vitamine A)
Verzacht de huid, vermindert rimpels; helpt het afstoten van dode huidcellen en heeft ook ontstekingwerende eigenschappen wat helpt acné te voorkomen.
Tocopheryl Acetate (vitamine E)
Antioxidant dat helpt pigmentvlekken (bruine verkleuringen) door schadelijke zonnestraling te voorkomen. Het stimuleert de celdeling en ondersteunt het huidmetabolisme; herstelt de beschadigde huid en biedt bescherming tegen ultraviolet zonlicht.

Ingrediënten

Egale dekking en een gezonde, frisse uitstraling?  Een uitgangspunt is dat make-up je uitstraling op een natuurlijke manier dient te versterken. Mineralogie heeft een unieke samenstelling die de huidtint en het uiterlijk optimaal en op natuurlijke wijze versterkt. De innovatieve mineralen zijn werkelijk goed voor de huid en bevat geen talk, zetmeel, kleurstof of geurstoffen. Daarbij heeft de foundation een SPF van 26.

 

TitaniLoose Foundation - Golden Sandum Dioxide

Gemicroniseerde dioxide reflecteert de schadelijke UV zonnestralen en vormt een essentieel ingrediënt van zonnebrandcrème. Toegepast om een bepaalde witheid aan gekleurde cosmetica mee te geven. Het verhoogt het dekkend vermogen van een product en voorkomt huidveroudering.
Z-Cote
Speciaal zinkoxide ingrediënt met fijne deeltjes die transparant worden na aanbrengen op de huid. Een perfecte bescherming tegen ultraviolet (UVA en UVB) licht zonder het bleekmakende effect van traditionele zinkoxide. Z-Cote is een hypoallergeen-formule voor de gevoelige huid. Het helpt ontstekingen te verlichten en werkt als een antioxidant.

Product informatie
Klassieke make-up staat er in de regel om bekend dat het vroegtijdige huidveroudering kan bewerkstelligen door het veroorzaken van vrije radicalen, de blokkering van de ademhaling van de huid en de uitdroging van de huid.
Het probleem is dat veel minerale make-upmerken geen zuivere mineralen gebruiken en dat er ook andere niet-gezonde ingrediënten aan make-up worden toegevoegd. Je kunt echter zelf heel goed en gemakkelijk testen of de mineralen zuiver zijn of niet.