Schoonheidssalon Holten

Schoonheidssalon Holten gezocht?

Schoonheidssalon Holten Zit u lekker in uw vel, maar is dat niet te zien aan uw uiterlijk? Wordt u er juist onzeker van of wilt u gewoonweg af van oneffenheden, zoals acne, cellulitis, bloedblaasjes of andere vervelende klachten? Bij Elze-Marie in Deventer, een schoonheidssalon nabij Holten, krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Mijn instituut voor huidverbetering laat u weer stralen, zowel van binnen als buiten.

 

Schoonheidssalon dichtbij Holten met verschillende behandelingen

Elze-Marie is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, massages en ontharen. Wilt u niet alleen in de zomer genieten van gladde benen, maar ook in de winter? Informeer dan eens naar mijn ontharingsbehandeling, waarbij al na vijf keer een duidelijk zichtbaar resultaat merkbaar is. Of oogt u vermoeid door de rimpels in uw gezicht en wilt u daarvan af? Ik hanteer verschillende behandelingen om dat op te lossen. Bekijk de website voor alle mogelijkheden van mijn schoonheidssalon.

Kennismaken met Elze-Marie, uw schoonheidssalon

Wilt u kennismaken met mijn schoonheidssalon? Dan heb ik een behandeling die bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast heeft Elze-Marie nog meer verrassende voordelen voor u als klant:

  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties
  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat

Bent u geïnteresseerd in een behandeling!

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij Elze-Marie in Deventer? Dat kan! Hiervoor kunt u het afspraakformulier invullen. Tevens ben ik direct te bereiken op het telefoonnummer: 0570 – 517197, ook voor wanneer u op zoek bent naar meer informatie. Ik ontvang u graag in mijn schoonheidssalon nabij Holten!