Schoonheidssalon Olst

Schoonheidssalon in Olst gezocht?

Schoonheidssalon Olst. Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Olst? Kom dan eens een kijkje nemen in de schoonheidssalon Elze-Maria, nabij Olst. Mijn schoonheidssalon is een huidinstituut gericht op service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning. Ik garandeer dat ik uw huid beter kan maken.

Schoonheidssalon met jarenlange ervaring

Elze-Maria is mijn eigen schoonheidssalon dichtbij Olst. Ik ben er op gericht om uw huid optimaal te verbeteren. Ik zal tijdens het eerste gesprek, onder het genot van een kopje thee, uw wensen en mogelijkheden doornemen. Ik stel een persoonlijk behandelplan op en geef u huidadvies. Op basis van deze informatie kan ik u optimaal behandelen voor het beste huidresultaat.

Naast huidproblemen zoals acne, rode adertjes steelwratjes, pigmentvlekken enz. en schoonheidsbehandelingen is mijn salon ook gericht op: massages, harsen, peeling, make-up advies enzovoort.

Schoonheidssalon Olst Persoonlijk en op maat

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn er nog meer verrassende voordelen als u klant wordt bij mij:

  • Een klantkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties;
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat;
  • Totale ontspanning tijdens een behandeling;
  • En kwalitatieve behandelingen met resultaat.Persoonlijke aandacht, deskundig advies en gegarandeerde huidverbetering; dat is waar schoonheidssalon Elze-Marie voor staat. Als instituut voor huidverbetering in Deventer biedt Elze-Marie al meer dan 14 jaar professionele schoonheidsbehandelingen, die u laten stralen van binnen en van buiten!Ook ontdekken wat Schoonheidssalon Elze-Marie voor uw huid kan beteken? Wij geven u graag een gratis huidadvies!

Kennis maken met Elza-Maria

Interesse in een kennismakingsbehandeling de (Molecular care gezichtsbehandeling) of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen in mijn schoonheidssalon nabij Olst? Laat u in de watten leggen en maak een afspraak. Ik ben tevens bereikbaar via: 0570-517197.