Schoonheidssalon Schalkhaar

Schoonheidssalon in Schalkhaar gezocht?

Schoonheidssalon Schalkhaar Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Schalkhaar? Wees dan welkom om eens een kijkje te nemen in de schoonheidssalon Elze-Maria, gelegen nabij Schalkhaar. Mijn schoonheidssalon is een huidinstituut gericht op service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning. Ik ben een ANBOS gediplomeerd en geregistreerd schoonheidsspecialiste met al meer dan veertien jaar ervaring. Dus ik garandeer dat ik uw huid beter kan maken.

Op maat gemaakte behandelingen

Een complete gezichtsbehandeling bestaat uit: het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat. Zo kunt u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast zijn er nog meer verrassende voordelen bij Elze-Maria:

  • Een klantkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties;
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat;
  • Totale ontspanning tijdens een behandeling;
  • En kwalitatieve behandelingen met resultaat.

Schoonheidssalon Schalkhaar Elze-Maria met jarenlange ervaring

Elze-Maria is mijn eigen schoonheidssalon dichtbij Schalkhaar. Ik ben er op gericht om uw huid optimaal te verbeteren. Ik zal tijdens het eerste gesprek, onder het genot van een kopje thee uw wensen en mogelijkheden doornemen. Ik stel een persoonlijk behandelplan op en geef u huidadvies. Op basis van deze informatie kan ik u optimaal behandelen voor het beste huidresultaat, u voelt het verschil.

Naast huidproblemen en schoonheidsbehandelingen voor hem en haar is mijn salon ook gericht op: massages, harsen, peeling, make-up advies enzovoort. Schoonheidssalon Elze-Marie laat u en uw huid weer stralen.

Wilt u kennis komen maken met Elza-Maria

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen in mijn schoonheidssalon nabij Schalkhaar? Laat u in de watten leggen en maak direct een afspraak. Tevens ben ik ook te bereikbaar via: 0570-517197.