Schoonheidssalon Twello

Advies bij mijn schoonheidssalon nabij Twello

Schoonheidssalon Twello. Wilt u uzelf, een vriendin of een collega in de watten leggen met een weldadige massagebehandeling of wilt u afrekenen met oneffenheden, zoals couperose, acne, cellulitis of andere vervelende klachten? Breng dan eens een bezoek aan Elze-Maria, nabij Twello.  Bij Elze-Marie in Deventer, een schoonheidsspecialiste dichtbij Twello, geef ik u de persoonlijke aandacht die u verdient. Mijn instituut voor huidverbetering is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, zoals massages en harsen. Voor minerale make-up van Mineralogie kunt u hier ook terecht, leuk voor een feest of voor uw dagelijkse make-up.

Schoonheidssalon Twello met verschillende behandelingen

Elze-Marie is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, massages en ontharen. Wilt u niet alleen in de zomer genieten van gladde benen, maar ook in de winter? Informeer dan eens naar mijn definitieve ontharingsbehandeling, waarbij al na vijf keer een duidelijk zichtbaar resultaat merkbaar is. Of oogt u vermoeid door de rimpels in uw gezicht en wilt u daarvan af? Ik hanteer verschillende behandelingen om dat op te lossen. Bekijk de website voor alle mogelijkheden van mijn schoonheidssalon.

Persoonlijk kennismaken met Elze-Marie, uw schoonheidssalon

Een complete gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast heeft Elze-Marie nog meer verrassende voordelen voor u als klant:

  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat
  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat

Ja, ik ben geïnteresseerd in een behandeling!

Interesse in een kennismakingsbehandeling of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen in mijn schoonheidssalon Twello? Laat u in de watten leggen en maak direct een afspraak. Elze-Marie te Deventer is tevens telefonisch te bereiken via: 0570 – 517197.