Schoonheidsspecialiste Deventer

Schoonheidsspecialiste Deventer Elze-Marie: uw schoonheidsspecialist

Schoonheidsspecialiste Deventer is Elze-marie.Wilt u uzelf, een vriendin of een collega in de watten leggen met een weldadige massagebehandeling of wilt u afrekenen met oneffenheden, zoals couperose, acne of cellulitis? Breng dan eens een bezoek aan Elze-Maria, schoonheidsspecialiste in Deventer. Mijn instituut voor huidverbetering is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, zoals massages en harsen. Voor minerale make-up van Mineralogie kunt u hier ook terecht, leuk voor een feest of voor uw dagelijkse make-up.

Schoonheidspecialiste in Deventer met jarenlange ervaring

Acne, rimpels, pigmentvlekjes, bindweefselbultjes en andere huidproblemen; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, maar hoe komt u er weer vanaf? Bij Elze-Marie krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient en bent u gegarandeerd van een huidverbeterend resultaat. Mijn instituut voor huidverbetering in Deventer en omstreken laat u weer stralen, van binnen én van buiten.

Schoonheidsspecialiste Deventer met aandacht voor u

Een complete gezichtsbehandeling bestaat uit het reinigen van de huid, modeleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast heb ik nog meer verrassende voordelen als u bij mij klant wordt:

  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat
  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat

Hebben wij uw interesse gewekt?

Wilt u af van oneffenheden in uw gezicht of lichaam of wilt u de rusteloosheid uit uw lichaam voelen wegebben tijdens een heerlijke massagebehandeling? Laat u in de watten leggen en maak vandaag nog een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zijn tevens te bereiken door een e-mail te sturen naar info@elze-marie.nl of telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0570-517197. Maak nu een afspraak op onze website.