Schoonheidsspecialiste Laren

Schoonheidsspecialiste Laren gezocht?

Schoonheidsspecialiste Laren. Wilt u uzelf, een vriendin of een collega in de watten leggen met een weldadige massagebehandeling of wilt u afrekenen met oneffenheden, zoals couperose, acne, cellulitis of andere vervelende klachten? Breng dan eens een bezoek aan Elze-Maria, nabij Laren.  Bij Elze-Marie in Deventer, een schoonheidsspecialiste dichtbij Laren, geef ik u de persoonlijke aandacht die u verdient. Mijn instituut voor huidverbetering is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, zoals massages en harsen. Voor minerale make-up van Mineralogie kunt u hier ook terecht, leuk voor een feest of voor uw dagelijkse make-up.

Jarenlange ervaring als schoonheidsspecialiste nabij Laren

Uiteenlopende huidproblemen zoals acne, rimpels, pigmentvlekjes, bindweefselbultjes; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, maar hoe komt u er weer vanaf? Bij Elze-Marie krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient en bent u gegarandeerd van een huidverbeterend resultaat. Mijn instituut voor huidverbetering voor Deventer en omstreken laat u weer stralen, van binnen én van buiten.

Schoonheidsspecialiste met advies op maat en aandacht

Een complete behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast heb ik nog meer verrassende voordelen als u bij mij klant wordt:

  • Persoonlijk en professioneel advies op maat
  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties
  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat

Geïnteresseerd in een behandeling?

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij Elze-Marie? Dat kan! Hiervoor kunt u ons afspraakformulier invullen. Tevens ben ik direct te bereiken op het telefoonnummer: 0570 – 517197, ook voor wanneer u op zoek bent naar meer informatie. Ik ontvang u graag als schoonheidsspecialiste Laren!