Schoonheidsspecialiste Olst

Schoonheidsspecialiste Olst: Elza- Maria

Schoonheidsspecialiste Olst. Bent u toe aan een ultiem ontspanningsmoment met een heerlijke massagebehandeling? Of wilt u de oneffenheden op uw huid aanpakken? Kom dan eens een kijkje nemen bij Elze-Maria, schoonheidsspecialiste dichtbij Olst. Ik, Elze-Maria, heb al meer dan veertien jaar ervaring op het gebied van huidverzorging. Mijn schoonheidssalon in Olst is gericht op service, kwaliteit, persoonlijke aandacht en ontspanning.

 

Schoonheidsspecialiste dichtbij Olst met jarenlange ervaring

Elze-Maria, schoonheidsspecialiste dichtbij Olst, is er op gericht om uw huid optimaal te verbeteren. Ik zal tijdens het eerste gesprek, onder het genot van een kopje thee of koffie, uw wensen en mogelijkheden doornemen. Ik stel een persoonlijk behandelplan op en geef u huidadvies. Op Basis van deze informatie kan ik u optimaal behandelen voor het beste huidresultaat.

Naast huidproblemen zoals acne, rimpels, rode adertjes, steelwratjes, pigmentvlekken enz. is mijn salon ook gericht op: massages, ontharen, peeling, make-up advies enzovoort.

Persoonlijk en op maat

Bij mijn schoonheidssalon profiteert u van kwalitatieve en persoonlijke huidbehandelingen speciaal voor u op maat gemaakt. Daarnaast zijn er nog meer verrassende voordelen als u klant wordt bij mij:

  • Totale ontspanning tijdens een behandeling;
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat;
  • Een klantkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties;
  • En kwalitatieve behandelingen met resultaat. 

    Persoonlijke aandacht, deskundig advies en gegarandeerde huidverbetering; dat is waar schoonheidssalon Elze-Marie voor staat. Als instituut voor huidverbetering in Deventer biedt Elze-Marie al meer dan 13 jaar professionele schoonheidsbehandelingen, die u laten stralen van binnen en van buiten!

    Ook ontdekken wat Schoonheidssalon Elze-Marie voor uw huid kan beteken? Wij geven u graag een gratis huidadvies!

Een eerste gesprek plannen?

Wilt u de oneffenheden in uw gezicht of lichaam aanpakken? Of wilt u een keer heerlijk komen genieten van een ontspannen massage. Maak dan direct een afspraak bij Elze-Maria, schoonheidsspecialiste nabij Olst. Ik ben tevens bereikbaar via: 0570-517197.