Verven wimpers en wenkbrauwen

elze-marie.nl, verven wimpers en wenkbrauwen

Verven wimpers en wenkbrauwen voor de gevoelige huid

Verven speciaal voor de gevoelige huid.

De verf is ontwikkeld met plantaardige kleurstoffen.
Belangrijke ingrediënten
Deze verf is ontwikkeld met de volgende plantaardige kleurstoffen:

Duizendblad, paardenkastanje-extract, goudsbloem, groene thee, saffloerolie, Hydrangea, Chinees Galle, St. Janskruid, walnoot extract, jeneverbes, guldenroede, brandnetel, bosbessen, chasteberry, rode wijn extract.

De voordelen:

  • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en ogen.
  • Natuurlijke wimper- en wenkbrauwverf.
  • Geen risico op rode huid en irritaties!
  • De verf is dermatologisch getest.
  • Vergelijkbaar kleurresultaat als niet-natuurlijke verf.
  • Het kleurresultaat blijft 6 weken.
  • De verf is bestand tegen water.

Verven wimpers of wenkbrauwen

Je wimpers en wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je uitstraling. Zijn je wenkbrauwen of wimpers lichter dan je zou willen? Dan is het verven een mooie oplossing, Het verven wimpers en wenkbrauwen zorgt voor een sprekendere uitstraling en meer expressie. Geleidelijk aan vervaagd de kleur en heb je er 4 tot 6 weken plezier van.

 

Wenkbrauwen epileren, elze-marie.nl

Je kunt wenkbrauwen ook mooi in vorm laten brengen door middel van harsen of epileren.

De wenkbrauwen worden mooi in model gebracht waardoor ze ook voller lijken. Ook geef ik je een aantal handige tips over hoe jij je wenkbrauwen zelf mooi in vorm kunt epileren.
De vorm van je wenkbrauwen heeft de kracht je gelaat een totaal andere uitdrukking te geven en kan soms zelfs de indruk wekken van een oog lift. Je wenkbrauwen vormen het kader van je gelaat en zorgen ervoor dat je gelaat expressie en karakter heeft. Het is belangrijk dat wenkbrauwen een mooie natuurlijke vorm hebben. Zware wenkbrauwen kunnen een boze indruk wekken en wenkbrauwen met een te hoge boog de zogenaamde clownsuitdrukking. Besteedt daarom aandacht aan het zorgvuldig epileren van de wenkbrauw.

Hoe je een goede vorm in je wenkbrauw aanbrengt zie je hier.

Met deze producten van Mineralogie kun je de wenkbrauwen een vol aangezicht geven. Voor deze producten klik hier.

De basisvorm

  • Punt 1 Ga voor de spiegel staan, kijk recht vooruit en probeer denkbeeldig een lijn omhoog te trekken van je neusvleugel naar je wenkbrauw.
  • Punt 2.Trek denkbeeldig de lijn die over het midden van je oog loopt en je iris aan de buitenzijde net raakt. Het hoogste punt van je wenkbrauw zou zich op deze lijn moeten bevinden.
  • Punt 3Tot slot trek je denkbeeldig een lijn van je neusvleugel naar de buitenzijde van je oog. Op deze denkbeeldige lijn eindigt de wenkbrauw.

 

Afspraak maken voor verven wimpers en wenkbrauwen?