Epileren

Epileren - harsen wenkbrauwenEpileren

Epileren De wenkbrauwen worden mooi in model gebracht waardoor ze ook voller lijken. Ook geef ik u een aantal handige tips over hoe u uw wenkbrauwen zelf mooi in vorm kunt epileren.
De vorm van je wenkbrauwen heeft de kracht je gelaat een totaal andere uitdrukking te geven en kan soms zelfs de indruk wekken van een oog lift. Je wenkbrauwen vormen het kader van je gezicht en zorgen ervoor dat je gelaat expressie en karakter heeft. Het is belangrijk dat wenkbrauwen een mooie natuurlijke vorm hebben. Zware wenkbrauwen kunnen een boze indruk wekken en wenkbrauwen met een te hoge boog de zogenaamde clownsuitdrukking. Besteedt daarom aandacht aan het zorgvuldig epileren van de wenkbrauw.  Hoe je een goede vorm in je wenkbrauw aanbrengt zie je hiernaast. Voor producten om je wenkbrauwen meer kleur te geven en op te vullen klik hier.

 

 

epileren

Wenkbrauwen

De basisvorm van de wenkbrauw

Ga voor de spiegel staan, kijk recht vooruit en probeer denkbeeldig een lijn omhoog te trekken van je neusvleugel naar je wenkbrauw. Zie punt 1

Trek denkbeeldig de lijn die over het midden van je oog loopt en je iris aan de buitenzijde net raakt. Het hoogste punt van je wenkbrauw zou zich op deze lijn moeten bevinden. Zie punt 2.

Tot slot trek je denkbeeldig een lijn van je neusvleugel naar de buitenzijde van je oog. Op deze denkbeeldige lijn eindigt de wenkbrauw. Zie punt 3

Verven wimpers en wenkbrauwen

Uw wimpers en wenkbrauwen bepalen voor een groot deel uw uitstraling. Zijn uw wenkbrauwen of wimpers lichter dan u zou willen? Dan is het verven een mooie oplossing, Het verven wimpers en wenkbrauwen zorgt voor een sprekendere uitstraling en meer expressie. Geleidelijk aan vervaagd de kleur en u heeft er 4 tot 6 weken plezier van.

 

Tip: Laat je wenkbrauwen eens harsen voor een extra mooi effect!

Afspraak maken voor epileren of harsen?