Gevoelige huid

Gevoelige huid

Gevoelige huid

Gevoelige huid. Bij de gevoelige huid kunnen er roodheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan. Een gevoelige huid voelt droog aan en kan allergische reacties geven. Temperatuurswisselingen, ingrediënten in cosmetica of alcohol veroorzaken vaak irritaties die zich uiten in rode vlekken, bultjes, blaasjes of zichtbare adertjes.

Gezichtsbehandeling

Dit is een huidverbeterende gezichtsbehandeling voor de gevoelige, droge huid en rimpels. Met producten die hoge concentraties aan werkzame stoffen bevatten die een boost geven aan uw huid. In samenwerking met de producten voor thuis kunt u heel goede resultaten verwachten. De verwentijd bij de Molecular Care behandeling is ongeveer 75 minuten.

Voor het camoufleren van roodheden op natuurlijke wijze klik hier.

 

Deze kalmerende behandeling is een complete luxe behandeling voor de huid die extra aandacht nodig heeft. Wanneer uw huid niet in een goede conditie is kunnen er onzuiverheden, vlekjes, lijntjes of verslappingen ontstaan. Deze huid is gebaat bij een extra intensieve behandeling. Door de hoge concentratie werkstoffen in de producten zal de huidconditie snel verbeteren.

Als enige producent ter wereld maakt Institut Esthederm gebruik van celwater. Dit celwater Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid, hierdoor krijgen de cellen energie. Dit betekent dat al vanaf de basis van elk product Esthederm een grote voorsprong heeft op het vlak van productactiviteit. Je voelt het verschil!

Daarnaast werkt Esthederm als enige op de verschillende huidniveaus. Hierdoor lost deze huidverzorging op korte termijn het probleem op. Op lange termijn geeft de huidverzorging bouwstenen aan de huid om het probleem zelf op te lossen. Door de unieke aanpak van Institut Esthederm kunnen wij u dan ook resultaat garanderen!

 

Deze behandeling bestaat uit:

Molecular Care schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Oppervlakte reiniging dieptereiniging, peeling

gevoelige huid

Oneffenheden verwijderen en epileren of indien gewenst harsen wenkbrauwen

Molecular Care schoonheidssalon Elze-Marie Deventer

Aanbrengen werkstoffen waarna u kunt genieten van de ontspanningsmassage.

gevoelige huid

Heropvoedende crème en masker

Molecular care

Ter afsluiting de crème aanbrengen en verlaat u de salon met uw huidadvies en een mooie verzorgde huid.

Verven van wimpers of wenkbrauwen

De verf is ontwikkeld met plantaardige kleurstoffen.

De voordelen:
Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en ogen.
Natuurlijke wimper- en wenkbrauwverf.
Geen risico op rode huid en irritaties!
De verf is dermatologisch getest.
Vergelijkbaar kleurresultaat als niet-natuurlijke verf.
Het kleurresultaat blijft 6 weken.
De verf is bestand tegen water.
Verven wimpers of wenkbrauwen gevoelige huid