Make-up

MakeMake-up

Make-up van Mineralogie is goed voor je huid. Prachtige kleuren en natuurlijke ingrediënten. Het kiezen van make-up is heel persoonlijk. Het moet bij je passen en het is belangrijk dat jij je er prettig bij voelt. Niet iedereen is goed in het kiezen van de juiste kleuren of vindt het leuk om hier tijd aan te besteden. Als jij je hierin herkent, dan is een persoonlijk advies interessant voor jou. Wanneer ik je opmaak, houd ik rekening met de contouren van uw gezicht, je huidskleur en natuurlijk met jouw smaak en voorkeuren.

Voor Mineralogie make-up in de shop klik hier.

 

Mineralogie make-up lente zomer 2016Make -up

Het geeft je een natuurlijke en harmonieuze uitstraling. Op dagen waarop je net dat beetje extra wilt of nodig hebt is het leuk om je eens door mij op te laten maken. Denk aan een sollicitatiegesprek, presentatie, een belangrijke afspraak of bijvoorbeeld een receptie. Sommige mensen willen graag iets anders proberen, maar durven of kunnen dat zelf nog niet goed uitvoeren. Zij bespreken hun wensen met mij en zien het resultaat.

 

 

BruidsarrangementOok zijn er dames die na een behandeling niet zonder make-up over straat willen en als extraatje na een behandeling, zich door mij laten opmaken. Verwen jezelf en probeer het ook eens een keer uit. Een avond make-up wordt over het algemeen iets zwaarder aangebracht dan die voor de dag. De ogen zijn meestal iets nadrukkelijker.

Bruidsarrangement

Het bruidsarrangement is speciaal voor jou omdat je er op je trouwdag stralend uit wilt zien. Dat kan als jij helemaal blij bent met hoe je eruit ziet, Mineralogie maakt het plaatje compleet. Het wordt aangepast aan je bruidsboeket, de jurk en natuurlijk aan je huid, ogen en haren.

Time Cellular Care

Het begint met de basis: een goed gehydrateerde huid, zodat jij er stralend uitziet op je trouwdag!

Een bruidsarrangement bestaat uit drie onderdelen:
1. Een volledige gezichtsbehandeling van Institut Esthederm bijvoorbeeld een maand voor de bruiloft. Bestaande uit de Molecular Care behandeling inclusief harsen wenkbrauwen en een proef make-up met de producten van Mineralogie.
2. Twee dagen voor de bruiloft krijg je een Institut Esthederm “Express” behandeling welke bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, peeling, hydro energie bad, serum en een hydraterend masker die in de huid word gemasseerd. Eventuele haartjes of onzuiverheden worden weggehaald indien nodig.
3. Op de dag zelf krijg je een Serum welke er mede voor zorgt dat  het perfect blijft zitten en natuurlijk de make-up zodat jij zal stralen op je bruiloft.

Bij een goede kwaliteit Minerale make-up worden er alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt.

 

 

Afspraak maken voor make-up of een bruidsarrangement?