Gezwollen oogleden behandelen

Gezwollen oogleden behandelenGezwollen oogleden behandelen

Gezwollen oogleden kunnen komen door allergieën of stress. Stress zorgt vaak voor slapeloze nachten, wat weer zorgt voor vermoeide gezwollen oogleden. Heeft u dat dan is de oogcontour behandeling een aanrader.  De behandeling werkt kalmerend en door de drainerende massage van het oogcontour voer ik het overtollige vocht af. In combinatie met de eyepads, oog kompressen en het masker haalt het het vermoeide gevoel weg en zorgt het voor een heerlijk fris en ontspannen gevoel.

In deze behandeling zit een korte lymfedrainage, dit is een zachte massage om overtollig vocht in het gelaat en halsgebied af te voeren. Lymfedrainage helpt perfect tegen wallen bij de ogen, helpt de huid te ontgiften het verhoogt de immuniteit, verlaagd stress, en is perfect als voor- en nabehandeling bij een cosmetische ingreep of facelift, waardoor de huid sneller en eerder herstelt. Deze oogcontour behandeling is speciaal voor het verminderen van de lijntjes en zwellingen rondom de ogen. Het extra rubbermasker zorgt ervoor dat werkstoffen diep de huid indringen.

De behandeling bestaat uit:

Oppervlaktereiniging en milde peeling van het oogcontour, ontspannen tijdens de Lymfedrainage oogcontour, aanbrengen van de eyepads, oogcompressen en vervolgens het masker, tijdens het masker kunt u genieten van een drukpuntmassage en tot slot een crème. Voor meer informatie over de oogcontour producten klik hier. Thuis gezwollen oogleden behandelen kan heel goed met de Patch Lift Contour des Yeux ook ideaal voor een feest of een bijzondere gelegenheid!

 

 

 

 

 

 

De producten van dit uit Frankrijk afkomstige merk zijn van hoge kwaliteit en stimuleren de huideigen mechanismen. Hierdoor kan de huid zelf haar perfecte evenwicht en jeugdigheid bewaren of herwinnen. De producten van Institut Esthederm respecteren de huidecologie, brengen haar in perfect evenwicht waardoor zij haar jeugdigheid kan bewaren. Ze beschermen de huid tegen diverse externe agressies zoals stress, zon en luchtvervuiling welke de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering. Voldoen aan uw verwachtingen en de behoefte van uw huid aangezien er in alle producten rekening wordt gehouden met de factor tijd.