Schoonheidssalon Deventer

Schoonheidssalon Deventer persoonlijk advies

Schoonheidssalon Deventer de plaats waar u door Elze-Marie persoonlijk wordt behandeld. Zit u lekker in uw vel, maar is dat niet te zien aan uw uiterlijk? Wordt u er juist onzeker van of wilt u gewoonweg af van oneffenheden, zoals cellulitis, gezwollen oogleden, bloedblaasjes of andere vervelende klachten? Bij Elze-Maria, een schoonheidssalon in Deventer geven wij de persoonlijke aandacht die u verdient. Ons instituut voor huidverbetering laat u weer stralen, van binnen én van buiten.

Schoonheidssalon in de buurt van Deventer met breed assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, massages en ontharen. Heeft u pigmentvlekken, rode adertjes, bloedblaasjes of steelwratjes of oogt u vermoeid door de rimpels in uw gezicht en wilt u daarvan af? Wij hebben verschillende behandelingen om dat op te lossen. Bekijk onze webshop en website voor de mogelijkheden van onze schoonheidssalon nabij Deventer.

Een complete gezichtsbehandeling, die bestaat uit het reinigen van de huid, modeleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Wij hebben daarnaast nog meer verrassende voordelen als u bij ons klant wordt:

  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat
  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat

Bent u geïnteresseerd?

Heeft u wel oren naar een kennismakingsbehandeling of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u in de watten leggen en maak vandaag nog een afspraak door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zijn tevens te bereiken door een e-mail te sturen naar info@elze-marie.nl of telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar 0570-517197.