Schoonheidssalon Laren

Schoonheidssalon Laren gezocht?

Schoonheidssalon Laren. Wilt u uzelf, een vriendin of een collega in de watten leggen met een weldadige massagebehandeling of wilt u afrekenen met oneffenheden, zoals couperose, acne, cellulitis of andere vervelende klachten? Breng dan eens een bezoek aan Elze-Maria, nabij Laren.  Bij Elze-Marie in Deventer, een schoonheidssalon dichtbij Laren, geef ik u de persoonlijke aandacht die u verdient. Mijn instituut voor huidverbetering is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, zoals massages en harsen. Voor minerale make-up van Mineralogie kunt u hier ook terecht, leuk voor een feest of voor uw dagelijkse make-up.

Schoonheidspecialiste in Deventer met jarenlange ervaring

Acne, rimpels, pigmentvlekjes, bindweefselbultjes en andere huidproblemen; vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken, maar hoe komt u er weer vanaf? Bij Elze-Marie krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient en bent u gegarandeerd van een huidverbeterend resultaat.

 

Schoonheidssalon nabij Laren met verschillende behandelingen

Elze-Marie is gespecialiseerd in diverse huid- en schoonheidsbehandelingen, massages en ontharen. Oogt u vermoeid door de rimpels in uw gezicht en wilt u daarvan af? Ik hanteer verschillende behandelingen om dat op te lossen. Bekijk de website voor alle mogelijkheden van mijn schoonheidssalon.

Persoonlijk kennismaken met Elze-Marie, uw schoonheidssalon

Wilt u persoonlijk kennismaken met mijn schoonheidssalon? Dan heb ik een complete luxe gezichtsbehandeling (de molecular care gezichtsbehandeling), die bestaat uit het reinigen van de huid, modelleren van de wenkbrauwen, een ontspanningsmassage, een serum masker en verzorging op maat, waardoor u weer goed voor de dag kunt komen. Daarnaast heeft Elze-Marie nog meer verrassende voordelen voor u als klant:

  • Een klantenkaart waarmee u spaart voor aantrekkelijke acties
  • Kwalitatieve behandelingen met resultaat
  • Persoonlijk en professioneel advies op maat

Geïnteresseerd in een behandeling!

Interesse in een kennismakingsbehandeling of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen in mijn schoonheidssalon Laren? Laat u in de watten leggen en maak direct een afspraak. Elze-Marie te Deventer is tevens telefonisch te bereiken via: 0570 – 517197.