Acne behandeling

Acne

Acne

Acne behandeling

Elze-Marie is gecertificeerd en geregistreerd acne specialist zodat jij je behandelingen vergoed kan krijgen door je zorgverzekeraar. De producten die gebruikt worden tijdens de behandeling bevatten hoge concentraties werkzame stoffen.  In samenwerking met efficiënt thuisgebruik kun je hele goede resultaten verwachten.

De behandeling start met een uitgebreide intake waarna we gaan starten met de behandeling. Je krijgt een behandelplan, voedingsadvies en productadvies mee naar huis. De combinatie van deze zorgen ervoor dat binnenkort jouw huidprobleem is verdwenen!

Een complete behandeling bestaat uit:

 

 

 

acne Deventer

Oppervlakte reiniging dieptereiniging en peeling

acne Deventer

Huidanalyse, onzuiverheden verwijderen

 

Acne Deventer

Anti bacteriële werkstoffen aanbrengen en een masker

acne Elze-marie instituut voor huidverbetering Deventer

Tijdens het masker een drukpuntmassage en ter afsluiting de verzorging.

Hoe krijg je acne?
Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklier. Vaak begint acne in de puberteit. De talgklieren in het gezicht, op de rug en de borst worden groter en produceren meer talg. Doordat de bovenste huidlaag verdikt is kan het talg zich ophopen en de uitvoergang van de talgklier verstopt raken. Deze talgophopingen worden mee-eters genoemd. Daarnaast bevinden zich in de talgklieren bacteriën die zich vermenigvuldigen. Door de opgehoopte talg scheurt de talgklier open. Hierdoor ontstaan puistjes. Voor meer informatie over acne klik hier.

 

Heb je grove poriën die je wilt verfijnen klik hier.

 

Behandelen


Je bent welkom voor een gratis advies en uitleg hoe de crème en andere producten werken. Na het intakegesprek gaan we dan starten we met de behandeling. Je krijgt een behandelplan, voedingsadvies en productadvies mee naar huis! Als je deze opvolgt ben jij ook binnenkort van jou probleem af.

Voor meer informatie over de producten klik hier.

Acne make-up

Bij een acnehuid is de Loose foundation heel goed aan te bevelen: je egaliseert, haalt roodheden weg maar verzorgt de huid ook door de helende en verzachtende eigenschappen van de mineralen.

 

Afspraak maken voor een acne behandeling?